Byggnadsställningar Uddevalla


Hyr byggnadsställningar till alla typer av projekt i Uddevalla hos oss på Scaffolding Projects.


Vi erbjuder ett brett utbud byggställningar och hos oss hittar du ställningar för allroundbruk i stål och lättare byggnadsställningar i aluminium. Hos oss kan du också hyra heltäckande väderskydd som skyddar byggprojektets mera ömtåliga ytor.

Byggställningar för privatpersoner och företag

Vi hyr ut och hjälper till att bygga upp byggställningar för både privatpersoner och företagskunder. Din säkerhet är viktig för oss och vi har ett starkt kvalitetstänk i varje del av verksamheten.

Våra byggnadsställningar kommer från etablerade varumärken som Alfix och Layher och är en garanti för att du får den ställning du behöver för ditt projekt. Oavsett om ditt byggprojekt gäller renovering, nyproduktion, målning eller fasadarbete hittar du rätt ställning för ditt byggprojekt hos oss. Våra system är uppbyggt i sektioner vilket gör det flexibelt och användbart oavsett omgivande miljö och projekt.

Anpassningsbara byggställningar i Uddevalla

Våra ställningar används överallt där det behövs utföras arbeten där man behöver komma upp högt och har stora krav på säkerhet. Vårt kvalitets- och säkerhetstänk har gjort att vi blivit en ledande uthyrare av byggställningar i branschen.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggnadsställning och lösning som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

Några lämpliga användningsområden för byggställningar:

  • Nybyggnationer av fastigheter
  • Fastighetskomplex
  • Stora industriarbeten

Handlar det om projekt som utförs på riktigt höga höjder så använder vi oftast byggnadsställningar av stål och det samma gäller för riktigt stora arbeten. Renovering av tak, fasad, målning, plåtslageriarbeten – vi har ställningar för de flesta syften. Vi hjälper även till vid nybyggnationer av fastigheter, komplex och industriarbeten.
Oavsett vilka behov du har så drivs vi av ett stort engagemang att hitta den byggnadsställning som gör ditt byggnadsprojekt enklare att genomföra – till ett bra pris.

Ställningar i Uddevalla – för privatpersoner

Ibland räcker det inte med en stege. När du ska måla om villan eller radhuset eller kanske reparera taket så kan det kännas mer än lovligt otryggt att kliva upp på en stege. Vi kan erbjuda en byggnadsställning oavsett vad du behöver göra.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för såväl underhållningsarbeten som målerier och snickeriarbeten. Vi kan anpassa ställningen i bredd så att den passar för fasader eller tak på privata villor eller radhus.

Fördelaktigt att kunna flytta din ställning

Vid mindre privata bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en byggnadsställning. Då passar det ofta bra med en ställning i aluminium som är enklare att flytta än en stålvariant. I slutändan är det dock alltid lastklassen som avgör vilket material som fungerar bäst, det vill säga hur mycket tyngd ställningen ska klara av.

Vi skräddarsyr ställningen efter dina behov. Med vår hjälp kan du snabbt vara igång med ditt projekt. För hushållsnära tjänster kan du dessutom att utnyttja ROT-avdraget när du hyr en byggnadsställning av oss.

Byggställningar för infrastruktur

Vi hyr även ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flera stora byggnationer. När du som företag behöver hyra ställningar är vi med dig från början till slut och alla moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört enligt överenskommelse.

Vi samordnar projektet i sin helhet och tar fram de bästa och mest kostnadseffektiva industriställningarna.

Du är välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon – Vi hjälper privatpersoner och företag i Uddevalla att hitta en stabil, trygg och kostnadseffektiv byggnadsställning.

Vår personal och vårt kvalitetsarbete

Vi värnar om vår personal och har givetvis kollektivavtal. Schyssta villkor i byggbranschen är viktigt för oss. För att säkerställa kvalitén på vår leverans arbetar vi ständigt med att fortbilda vår personal, det ger en trygghet för oss, vår personal och för dig som kund. Du är välkommen att läsa mer om vårt kvalitetsarbete här.