Industriställningar för underhåll, stopp och konstruktion.

Sveriges industrier står inför en stor expansion vilket också kräver resurser. Vi på Scaffolding Projects vet detta eftersom vi har mångårig erfarenhet av både projekt på industri men även dagliga underhållsarbeten.

Lång erfarenhet av industriställningar

Vi har stor erafenhet av att arbete på industrier och med att bygga industriställningar. Vår personal har vana av arbete på allt från pappersbruk, energi- och värmeverk och cementfabriker till livsmedelsindustrier.

Vi ser långsiktigt på alla typer av industriprojekt där vi förutom att bistå med industriställning för byggnation och konstruktion även tar hand om industriställning för ert underhåll och stopp.

Vi samordnar projektet och rapporterar enligt era önskemål samt tar fram de bästa och mest kostnadseffektiva industriställningarna.

Ingen industriställning är den andra lik

Vi anpassar oss efter förutsättningarna gällande farliga ämnen och kemikalier som kan orsaka skador efter vilken industri vi arbetar på. Med våra utbildade ställningsmontörer bygger vi säkra och arbetsanpassade industriställningar för alla yrkesgrupper och anläggningar.

Vi använder SSG/ID06 för passage och följer de lokala HMS bestämmelserna som industrin kräver.

Utförda projekt

Next Generation

Industriställning för konstruktion.