Byggnadsställningar till alla typer av projekt.

Hos oss på Scaffolding Projects kan du hyra byggnadsställningar till alla typer av projekt i Göteborg, Uddevalla, Kungsbacka och hela området Trestad (Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg med omgivande kommuner).

Vi har ett brett utbud byggställningar för många olika syften. Hos oss hittar du ställningar för allroundbruk i stål och lättare byggnadsställningar i aluminium. Dessutom hyr vi ut heltäckande väderskydd som skyddar byggprojektets mera ömtåliga ytor.

Byggställningar för privatpersoner och företag

Vi hyr ut och bygger upp byggställningar för såväl privatpersoner som företagskunder. För säkerhetens och trygghetens skull har vi ett starkt kvalitetstänk i varje del av verksamheten.

Våra byggnadsställningar kommer från de etablerade varumärkena Layher och Alfix och är en garant för att du får just den ställning du behöver för ditt projekt. Renovering, nyproduktion, målning, fasadarbete – hos oss hittar du rätt ställning för ditt byggprojekt. Våra system är uppbyggt i sektioner, vilket gör att det är flexibelt och användbart oavsett omgivande miljö och projekt.

Anpassningsbara byggställningar i Göteborg

Oavsett vilket behov du har, så kan du hitta en ställning som passar hos oss. Överallt där det behövs utföra arbeten där man behöver komma upp högt och har stora krav på säkerhet. Vårt kvalitets- och säkerhetstänk har gjort att vi blivit en ledande uthyrare av byggställningar i västra Sverige: Göteborg, Uddevalla, Kungsbacka och Trestadsområdet.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggnadsställning och lösning som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

Byggnadsställning i Göteborg

Byggställningar Kungsbacka – lämpliga användningsområden:

  • Nybyggnationer av fastigheter
  • Fastighetskomplex
  • Stora industriarbeten

Handlar det om projekt som utförs på de riktigt höga höjderna så använder vi oftast byggnadsställningar av stål. Renovering av tak, fasad, målning, plåtslageriarbeten – vi har ställningar för de flesta syften. Även vid nybyggnationer av fastigheter, komplex och industriarbeten kan vi hjälpa till. När det handlar om dessa riktigt stora arbeten så används oftast byggnadsställningar av stål.
Oavsett vilka behov du har så drivs vi av ett stort engagemang att hitta den byggnadsställning som gör ditt byggnadsprojekt

Ställningar Göteborg och Trestad – för privatpersoner

Ibland räcker det helt enkelt inte till med en stege. När villan eller radhuset ska målas, taket ska repareras eller måla om så kan det kännas mer än lovligt rangligt och otryggt att kliva upp på en stege. Vi kan erbjuda en byggnadsställning oavsett vad du behöver göra.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för såväl underhållningsarbeten som målerier och snickeriarbeten. Vi kan anpassa ställningen i bredd så att den passar för fasader eller tak på privata villor eller radhus.

Fördelaktigt att kunna flytta din ställning

Vid mindre privata bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en byggnadsställning. Därför passar det oftast bra med en ställning i aluminium, som är enklare att flytta än en stålvariant. Men i slutändan är det ändå lastklassen som avgör vilket material som fungerar bäst, det vill säga hur mycket tyngd ställningen ska klara av.

Byggställningar för infrastruktur

Vi hyr även ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flera stora byggnationer i Göteborg med omnejd. När vi utför ett projekt är vi med dig från början till slut och alla moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört enligt överenskommelse.