Scaffolding Projects
Scaffolding Projects står för kvalitet och säkerhet

STÄLLNINGAR FÖR INFRASTRUKTUR I GÖTEBORG, KUNGSBACKA OCH VARBERG

STÄLLNINGAR INFRASTRUKTUR - 1 (Stämp i kombination arbetsplattform)

Vi är med dig hela vägen från offert till slutbesiktning. Vi har stor kapacitet av ställning och våra montörer är välutbildade. Det gör att du kan vara trygg med att arbetet blir utfört enligt vad vi kommit överens om. Med hjälp av vårat ISO-arbete kan vi erbjuda ett kvalitativt arbete med kund, miljö och medarbetare i fokus

ÄLVSBORGSBRON

Infrastruktur – Utmanande lösningar med KUND i fokus

I Västsverige pågår flera stora infrastrukturprojekt där Göteborgsregionen är en av Sveriges mest expansiva regioner sett ur ett samhällsbyggnadsperspektiv. Ett av våra infrastrukturprojekt genomförs på Älvsborgsbron där en 400 m lång hängställning monteras längs med och under bron för att kunna genomföra montering av ytterräcken, åtgärd av skarvar, betongarbeten och mycket mer. Vi har även levererat gångbroar, portaler, trapptorn och hisstorn vilket har hjälpt projektet att kunna utföras trots hög belastning av trafik. 

Infrastruktur ställning Älvsborgsbron
Älvsborgsbron infrastruktur ställning Scaffolding Projects
Älvsborgsbron infrastruktur ställning Scaffolding Projects
Scaffolding Projects personal
Klicka för offert

ERIKSBERGSKRANEN

Infrastruktur – tekniska lösningar med höga krav på slutprodukt

Eriksbergskranen var klar 1969 och användes fram till 1979 som en del av Eriksbergs varv, sedan 2012 är Eriksbergskranen ett byggnadsminne vilket innebär att den ska bevaras och inte får rivas. I april 2021 ingick fick vi i uppdrag att montera ställning runt båda kranbenen, en hängande lösning på bommen med tillhörande, rullbart väderskydd samt ett fast väderskydd mellan västra benet och övertrallan. 

Arbetet är unikt på så sätt att det finns ingen liknande kran i Sverige med dessa tekniska lösningar och utmanande momenten. 

eriksbergskranen scaffolding projects
eriksbergskranen scaffolding projects
eriksbergskranen scaffolding projects
eriksbergskranen scaffolding projects

kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av stort engagemang för att hitta ett väderskydd som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

"När man har med detta företag att göra, kan man förvänta sig det allra bästa."

- Jonas Olsson
JO Måleri AB

Scaffolding Projects med kvalitet och säkerhet i fokus
Laget på Scaffolding Projects

Scaffolding Projects
Sweden AB

Helhetslösning inom ställningsbyggnation, byggnadsställningar och industriställningar samt väderskydd för byggbranschen, privatpersoner och industrin.