Scaffolding Projects
Scaffolding Projects står för kvalitet och säkerhet

BYGGNADSSTÄLLNINGAR GÖTEBORG, KUNGSBACKA & VARBERG

Hos oss på Scaffolding Projects kan du hyra byggnadsställningar till alla typer av projekt i Göteborg, Kungsbacka, Varberg med omnejd.

Vi har ett brett utbud byggställningar för många olika syften. Hos oss hittar du ställningar för allroundbruk i stål och lättare byggnadsställningar i aluminium. Dessutom hyr vi ut heltäckande väderskydd som skyddar byggprojektets mera ömtåliga ytor.

Byggställningar för privatpersoner och företag

Vi hyr ut och bygger upp byggställningar för såväl privatpersoner som företagskunder. För säkerhetens och trygghetens skull har vi ett starkt kvalitetstänk i varje del av verksamheten.

Våra byggnadsställningar kommer från de etablerade varumärkena Layher och Alfix och är en garant för att du får just den ställning du behöver för ditt projekt. Renovering, nyproduktion, målning, fasadarbete – hos oss hittar du rätt ställning för ditt byggprojekt. Våra system är uppbyggt i sektioner, vilket gör att det är flexibelt och användbart oavsett omgivande miljö och projekt.

Anpassningsbara byggställningar i göteborg, kungsbacka och varberg

Oavsett vilket behov du har, så kan du hitta en ställning som passar hos oss. Överallt där det behövs utföra arbeten där man behöver komma upp högt och har stora krav på säkerhet. Vårt kvalitets- och säkerhetstänk har gjort att vi blivit en ledande uthyrare av byggställningar i västra Sverige: Göteborg, Kungsbacka och Varbeg med omnejd.

KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggnadsställning och lösning som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

Byggställningar KUNGSBACKA – lämpliga användningsområden:

  • Nybyggnationer av fastigheter
  • Fastighetskomplex
  • Stora industriarbeten

Handlar det om projekt som utförs på de riktigt höga höjderna så använder vi oftast byggnadsställningar av stål. Renovering av tak, fasad, målning, plåtslageriarbeten – vi har ställningar för de flesta syften. Även vid nybyggnationer av fastigheter, komplex och industriarbeten kan vi hjälpa till. När det handlar om dessa riktigt stora arbeten så används oftast byggnadsställningar av stål.
Oavsett vilka behov du har så drivs vi av ett stort engagemang att hitta den byggnadsställning som gör ditt byggnadsprojekt

STÄLLNINGAR GÖTEBORG, KUNGSBACKA & VARBERG – för privatpersoner

Ibland räcker det helt enkelt inte till med en stege. När villan eller radhuset ska målas, taket ska repareras eller måla om så kan det kännas mer än lovligt rangligt och otryggt att kliva upp på en stege. Vi kan erbjuda en byggnadsställning oavsett vad du behöver göra.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för såväl underhållningsarbeten som målerier och snickeriarbeten. Vi kan anpassa ställningen i bredd så att den passar för fasader eller tak på privata villor eller radhus.

FÖRDELAKTIGT ATT KUNNA FLYTTA DIN STÄLLNING

Vid mindre privata bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en byggnadsställning. Därför passar det oftast bra med en ställning i aluminium, som är enklare att flytta än en stålvariant. Men i slutändan är det ändå lastklassen som avgör vilket material som fungerar bäst, det vill säga hur mycket tyngd ställningen ska klara av.

Scaffolding Projects teamet
Scaffolding Projects byggställningar
byggställningar av Scaffolding Projects<br />
Ställningar för byggnationer
Scaffolding Projects personal
Klicka för offert

Byggställningar för infrastruktur

Vi hyr även ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flera stora byggnationer i Göteborg med omnejd. När vi utför ett projekt är vi med dig från början till slut och alla moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört enligt överenskommelse.

FASADSTÄLLNINGAR FÖR PRIVATA VILLOR OCH RADHUS I GÖTEBORG, KUNGSBACKA OCH VARBERG

Skall du måla om, byta fasad eller fönster eller lägga om taket på din villa eller ditt radhus? Vi erbjuder fasadställning till din fastighet oavsett vad du behöver göra.
 
Vi monterar fasadställningar som lämpar sig för underhålls- eller snickeriarbeten samt målning. Fasadställningen anpassas i bredd för att passa fasader eller tak på villor eller radhus.

Efter dina önskemål skräddarsyr vi fasadställningen utefter ditt behov.
Vill du nyttja ROT-avdraget så sköter vi givetvis hantering och kontakt
med Skatteverket.

HYR FASADSTÄLLNING AV OSS

Vi ser alltid till att överlämna en rätt byggd och säker fasadställning. På plats leds arbetet av väl utbildade montörer som alla har genomgått vårt kvalitetsprogram. Rätt dimensionerad fasadställning borgar för hög säkerhet och en bra arbetsmiljö.

Vårt mål att du som kund ska känna dig trygg i att hyra din fasadställning av oss.  

SÄKRA FASADSTÄLLNINGAR TILL DIN RENOVERING

Vid mindre bygg- och renoveringsprojekt som ska flyttas runtom byggnaden under arbetets gång kan det vara smidigare att använda en ställning av aluminium eftersom den väger mindre än en fasadställning i stål. Det är dock lastklassen som avgör vilket material som kan användas.

Vi anpassar våra fasadställningar för att du enkelt ska kunna utföra din renovering säkert och effektivt.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en fasadställning och lösning som passar ditt projekt och din plånbok.

ROT-AVDRAGET

ROT-avdrag är en statlig ersättning för arbete utfört av företag mot dig som privatperson. ROT-avdraget är tillgängligt för upp till 50 000kr/år per person. ROT-avdraget är applicerbart på utfört arbete gällande montering och demontering samt eventuella ändringar i ställningar som kan behövas under arbetets gång. Hyra för ställning är ej underlag för ROT då ställning inte är en produkt som stannar kvar i fastigheten.
ROT-avdrag är ej applicerbart för nyproduktion.
Vill du använda dig av ROT-avdrag så hjälper vi dig med det.
Hyr ställning hos Scaffolding Projects
Hyr ställning av Scaffolding Projects

"När man har med detta företag att göra, kan man förvänta sig det allra bästa."

- Jonas Olsson
JO Måleri AB

Scaffolding Projects med kvalitet och säkerhet i fokus
Laget på Scaffolding Projects

Scaffolding Projects
Sweden AB

Helhetslösning inom ställningsbyggnation, byggnadsställningar och industriställningar samt väderskydd för byggbranschen, privatpersoner och industrin.