Scaffolding Projects
Scaffolding Projects står för kvalitet och säkerhet

väderskydd i göteborg, kungsbacka och varberg 

Scaffolding Projects levererar väderskydd för alla bygg- och renoveringsprojekt. Oavsett vilket projekt du eller ditt företag har på gång så kan vi erbjuda ett ändamålsenligt väderskydd.

Vi hyr ut väderskydd till kunder i Göteborg och Uddevalla. Våra system bygger på sektioner från Layher och är flexibla och användbara för många olika behov. De kan vara flyttbara, heltäckande eller byggda för att täcka fasaden med presenningar eller nät. Vi kan erbjuda väderskydd som hjälper dig att genomföra ditt byggprojekt oavsett väder. Hyr ett väderskydd som skyddar både fasad och material!

Säkra och flexibla väderskydd 

Vi monterar säkra väderskydd som är användbara vid de flesta olika bygg- och renoveringsprojekt – murning, takbyte, gipsning. Behöver du skydd från väder och vind så är det oss du ska vända till dig.

VÄDERSKYDD GÖTEBORG, KUNGSBACKA OCH VARBERG SOM FÖRBÄTTRAR ARBETSMILJÖ

Det är inte lätt att arbeta effektivt när det regnar och blåser. Med ett väderskydd skapar du ett bättre arbetsklimat för din personal – med skydd mot vind och nederbörd som skapar rätt temperatur och ljus får du en tryggare, trivsammare arbetsmiljö där möjligheterna till ett effektivt arbete är större.

kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av stort engagemang för att hitta ett väderskydd som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

Scaffolding Projects väderskydd
Väderskydd Chalmers område Göteborg
Scaffolding Projects personal
Klicka för offert

Vi skyddar privata byggen och stora industriprojekt

Vi hyr ut väderskydd för många olika ändamål och verksamheter. Vi har flexibla skydd som kan användas för mindre privata husprojekt och andra som fungerar för stora industriprojekt. Alla är givetvis anpassade till våra byggställningar och smidiga att montera. Vi hjälper dig genom hela projektet – vi är med när du ska välja väderskydd, monterar det och plockar ned det när bygget är klart. Du kan vara säker på att ditt bygge kommer att flyta på enligt planen oavsett väderlek.

I bygg- och anläggningsbranschen finns det stora krav på trygghet och förutsägbarhet. För att kunna följa arbetsschemat så är det viktigt att ha möjlighet att skydda bygget när vinden friskar i och vinden blåser. Både för hantverkarens trygghet och byggets kvalitet är detta av största vikt. Dessutom sparar man både tid och personalkostnader med ett bra väderskydd – arbetet kommer inte att behöva avbrytas och det blir lättare att hålla utsatta tider. Och detta utan att man behöver stressa på och riskera kvaliteten.

Anpassade skydd för nordiskt klimat

Vi erbjuder tåliga, lättmonterade och flexibla väderskydd för kunder i Göteborg, Uddevalla och hela västra Sverige. Vi levererar de i form av takkassetter i plast eller intäckningar med presenning. Våra skydd är alltid dimensionerade för att avsedda laster, förankras noga och är alltid mycket tåliga mot svenska väderförhållanden.

Välkommen att kontakta oss för att hyra väderskydd i Göteborg och Uddevalla – vi drivs av ett stort engagemang för att hitta ett skydd som skyddar ditt bygge och dina medarbetare samt även bidrar till en kontrollerad projektekonomi.

Väderskydd för en torr arbetsmiljö året runt

"När man har med detta företag att göra, kan man förvänta sig det allra bästa."

- Jonas Olsson
JO Måleri AB

Scaffolding Projects med kvalitet och säkerhet i fokus
Laget på Scaffolding Projects

Scaffolding Projects
Sweden AB

Helhetslösning inom ställningsbyggnation, byggnadsställningar och industriställningar samt väderskydd för byggbranschen, privatpersoner och industrin.