Scaffolding Projects
Scaffolding Projects står för kvalitet och säkerhet

Industriställningar i göteborg, kungsbacka och varberg

Sveriges industrier står inför en stor expansion vilket också kräver resurser. Vi på Scaffolding Projects vet detta eftersom vi har mångårig erfarenhet av både projekt på industri men även dagliga underhållsarbeten.

Industriställningar Scaffolding Projects Göteborg Kungsbacka Varberg

Lång erfarenhet av industriställningar

Vi har stor erafenhet av att arbete på industrier och med att bygga industriställningar. Vår personal har vana av arbete på allt från pappersbruk, energi- och värmeverk och cementfabriker till livsmedelsindustrier.

Vi ser långsiktigt på alla typer av industriprojekt där vi förutom att bistå med industriställning för byggnation och konstruktion även tar hand om industriställning för ert underhåll och stopp.

Vi samordnar projektet och rapporterar enligt era önskemål samt tar fram de bästa och mest kostnadseffektiva industriställningarna.

Ingen industriställning är den andra lik

Vi anpassar oss efter förutsättningarna gällande farliga ämnen och kemikalier som kan orsaka skador efter vilken industri vi arbetar på. Med våra utbildade ställningsmontörer bygger vi säkra och arbetsanpassade industriställningar för alla yrkesgrupper och anläggningar.

Vi använder SSG/ID06 för passage och följer de lokala HMS bestämmelserna som industrin kräver.

Next Generation

Next Generation KM7, i Grums

industriställningar next generation grums
industriställningar next generation grums
industriställningar next generation grums

Europas största kartongfabrik finns i Grums

Pappersbruket i Grums har gjort sin största investering någonsin. Det är dessutom 2000-talets största investeringen i pappers- eller kartongtillverkning i Europa. Satsningen landade på ca 7,6 miljarder och i början av 2019 togs den nya kartongmaskin i bruk.

Kartongfabriken som gått under namnet Next Generation KM7, producerar nya produkter som exempelvis vätskekartonger för juice och mjölk. Den nya maskinen ersätter på sikt fyra av de befintliga pappersmaskinerna.
 
Scaffolding Project Sweden AB har haft nöjet att leverera ställning till projektet och även erbjudit ställningsbyggnation till leverantörer på plats.

Scaffolding Projects industriställningar
industriställningar next generation grums
industriställningar next generation grums
Scaffolding Projects personal
Klicka för offert

kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av stort engagemang för att hitta ett väderskydd som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

"När man har med detta företag att göra, kan man förvänta sig det allra bästa."

- Jonas Olsson
JO Måleri AB

Scaffolding Projects med kvalitet och säkerhet i fokus
Laget på Scaffolding Projects

Scaffolding Projects
Sweden AB

Helhetslösning inom ställningsbyggnation, byggnadsställningar och industriställningar samt väderskydd för byggbranschen, privatpersoner och industrin.