Byggnadsställningar till alla typer av projekt i Göteborg


Hos oss på Scaffolding Projects kan du hyra byggnadsställningar till alla typer av projekt i Göteborg. Vi hyr ut till såväl privatpersoner som företag.

Vi har ett brett utbud byggställningar för många olika syften. Hos oss hittar du ställningar för allroundbruk i stål och lättare byggnadsställningar i aluminium. Dessutom hyr vi ut heltäckande väderskydd som skyddar byggprojektets mera ömtåliga ytor samt material, så att du kan genomföra dina projekt oavsett väder och vind.

Byggställningar för privatpersoner och företag

Vi hyr ut och bygger upp byggställningar för såväl privatpersoner som företagskunder. För säkerhetens och trygghetens skull har vi ett starkt kvalitetstänk i varje del av verksamheten.

Våra ställningar kommer från de etablerade varumärkena Layher och Alfix och är en garanti för att du får den ställning med bra kvalitet som just du behöver för ditt projekt. Renovering, nyproduktion, målning, fasadarbete, takbyte – hos oss hittar du rätt ställning för ditt byggprojekt. Våra system är uppbyggt i sektioner, vilket gör det till ett flexibelt och användbar lösning oavsett omgivande miljö och projekt.

Layher´s ställningsmaterial som är av både stål och aluminium har ett utbud av detaljer som skapar oändliga möjligheter för konstruktioner och går att anpassa till i stort sett allt.

Anpassningsbara byggställningar i Göteborg

Oavsett vilket behov du har eller hur stort ditt projekt är, så kan du hitta en ställning som passar hos oss på Scaffolding Projects. Våra ställningar har mängder av variationsmöjligheter när det gäller montage och användningsområden. Överallt där det behövs utföras arbeten där man behöver komma upp högt och har stora krav på säkerhet. Vare sig det gäller stora industriarbeten, byggarbetsplatser eller projekt som ska utföras på ditt hus. Vårt starka kvalitets- och säkerhetstänk har gjort att vi blivit en ledande uthyrare av byggställningar i västra Sverige: Göteborg, Uddevalla, Kungsbacka och Trestadsområdet.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vår verksamhet drivs av stort engagemang för att hitta en byggnadsställning och lösning som passar ditt projekt. Att våra ställningar bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt. För mer information om våra produkter och tjänster, kontakta oss på Scaffolding Projects Göteborg.

Ställningar i stål

Hos oss på Scaffolding Projects hittar ni bland annat byggställningar för allroundbruk i stål. Detta är lösningen för dig som har höga krav på belastning och stabilitet. Denna byggställning passar utmärkt för er som har ställningsproblem som kräver mycket stabilitet och säkerhet.

Modulställningen i stål används mest i branschen då den kan användas till alla typer av arbeten som exempelvis fasadarbeten, takarbeten, fönsterbyte, murning etc.

Ställningar i aluminium

Våra ställningar i aluminium har en avsevärt lägre vikt. Dessa passar er som av olika skäl söker en byggställning med låg egenvikt. Denna ställning är bra vid byggnationer där underlaget är känsligt som exempelvis rullställning eller mässmontrar. Ska arbetsmaterialet bäras långa sträckor är detta ett bra alternativ för dig.

Även vid lättare arbeten såsom måleri är aluminium en väldigt bra lösning för både företag och privatpersoner. Den är snabb att få upp, kostnadseffektiv och ergonomisk.

Heltäckande väderskydd

Scaffolding Projects tillhandahåller väderskydd för alla sorters bygg och renoveringsprojekt. Oavsett projekt erbjuder vi ändamålsenligt väderskydd. Systemen vi har bygger på sektioner från Layher, de är flexibla och användbara vid många olika behov.

Oavsett om du söker flyttbara, heltäckande eller byggda för att täcka fasaden med presenning eller nät, erbjuder vi väderskydd som hjälper dig genomföra dina byggprojekt oavsett väder. I Sverige har vi växlande väder och det är inte lätt att arbeta effektivt när det blåser och regnar. Med ett väderskydd från oss skapar du ett bättre arbetsklimat för dig och/eller din personal. Du får skydd från nederbörd och vind, vilket skapar en bättre arbetsmiljö där möjligheterna för ett mer effektivt arbete ökar. Man kan hyra ett väderskydd som skyddar både fasad samt material.

Söker du mer information om väderskydd?
Sök inte mer utan
kontakta oss så berättar vi mer.


Ställningar Göteborg och Trestad – för privatpersoner.

bland räcker det helt enkelt inte till med en stege. När villan eller radhuset ska målas om, taket ska repareras eller byta fönster, så kan det kännas mer än lovligt rangligt och otryggt att kliva upp på en stege. Vi kan erbjuda en byggnadsställning oavsett vad dina behov är.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för såväl underhållningsarbeten som målerier, tak och snickeriarbeten. Vi kan anpassa byggställningen i bredd så att den passar för fasader eller tak på privata villor eller radhus.


Fördelaktigt att kunna flytta din byggställning.

Vid mindre privata bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en ställning. Därför passar det oftast bra med en ställning i aluminium, som är enklare att flytta än en stålvariant. Men i slutändan är det ändå lastklassen som avgör vilket material som fungerar bäst, det vill säga hur mycket tyngd ställningen ska klara av.

Vi kan skräddarsy en byggställning efter just dina behov och hyr du av oss är du snabbt igång med ditt projekt. För hushållsnära tjänster kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget när du hyr en ställning.

Byggställningar för infrastruktur.

Vi hyr även ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flertalet stora byggnationer i Göteborg med omnejd. När vi utför ett projekt är vi med dig från början till slut. Alla våra moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört enligt överenskommelse.

Vi samordnar projektet och arbetet i sin helhet och tar fram de bästa och mest kostnadseffektiva industriställningarna.

Välkommen att kontakta oss på Scaffolding Projects Göteborg – vi hjälper privatpersoner och företag att hyra en stabil, trygg och kostnadseffektiv byggnadsställning.

Vår personal och vårt kvalitetsarbete

Vi värnar om vår personal och har givetvis kollektivavtal. Schyssta villkor i byggbranschen är väldigt viktigt för oss.

För att säkerställa kvalitén på vår leverans arbetar vi ständigt med att fortbilda vår personal, det ger en trygghet för oss, vår personal och för dig som kund. Du är välkommen att läsa mer om vårt kvalitetsarbete här.