Byggnadsställningar Trollhättan

Byggnadsställningar till alla typer av projekt

Vi hyr ut byggnadsställningar till alla typer av projekt i Trollhättan. Hos oss hittar du ett stort utbud av byggnadsställningar och du kan även hyra heltäckande väderskydd för att skydda byggprojektets ömtåligare delar. Hos oss hittar du ställningar för allroundbruk i stål och lättare byggnadsställningar i aluminium.

Byggställningar för både privatpersoner och företag

Vi hyr ut och bygger upp byggställningar för såväl privatpersoner som företagskunder. För att du som kund ska få en säker lösning och känna trygghet med att anlita oss har vi ett starkt kvalitetstänk i varje del av vår verksamhet.

Våra byggnadsställningar kommer från de etablerade varumärkena Layher och Alfix och garanterar att du får just den ställning du behöver.

Renovering, nyproduktion, målning, fasadarbete – hos oss hittar du rätt ställning för ditt byggprojekt. Våra system är uppbyggt i sektioner vilket gör att det till en flexibel och användbar lösning oavsett omgivande miljö och projekt.

Flexibla & anpassningsbara byggställningar i Trollhättan

Oavsett vilket behov du har så hittar du garanterat en ställning som passar just dig och dina förutsättningar. Våra byggnadsställningar används idag överallt där det behövs utföras arbeten där man behöver komma upp högt, har stora krav på säkerheten eller har behovet av att flytta runt ställningarna under arbetets gång. Vårt kvalitets- och säkerhetstänk har gjort att vi blivit en ledande uthyrare av byggställningar i Trollhättan och västra Sverige.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av att hitta en byggnadsställning och en lösning som passar dina specifika behov men som också bidrar till en god ekonomi för hela ditt byggprojekt.

Lämpliga användningsområden för våra byggnadställningar:

  • Vid nybyggnationer av fastigheter
  • Renovering av fastighetskomplex
  • Stora industriarbeten

  Handlar det om projekt som ska utföras på höga höjder så använder vi oftast byggnadsställningar av stål. Vi hjälper till med att ta fram säkra lösningar för renovering och om- nybyggnation av fastigheter, komplex och industriarbeten.
Oavsett vilka behov du har så drivs vi av ett stort engagemang att hitta den byggnadsställning som gör ditt byggnadsprojekt enklare att genomföra – till ett bra pris.

För privatpersoner - Ställningar i Trollhättan

När du ska renovera hemma så räcker det inte alltid med en stege. När du ska måla om villan eller radhuset eller reparera taket så behöver du ofta en stabilare och säkrare lösning än att stå på en stege. Hos oss hittar du en byggnadsställning oavsett vad du behöver göra.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för underhållningsarbeten så som målerier och snickeriarbeten. Vi kan anpassa ställningen i bredd så att den passar för fasader eller tak på privata villor eller radhus.

Flexibla ställningar & lösningar

Vid mindre privata bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en byggnadsställning. I dessa situationer passar det oftast bra med en ställning i aluminium som är enklare att flytta än en stålvariant.

I slutändan är det dock lastklassen som avgör vilket material som fungerar bäst, det vill säga hur mycket tyngd ställningen behöver klara av.

Vi skräddarsyr en ställning utifrån dina behov och du kan snabbt vara igång med ditt projekt. För hushållsnära tjänster kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget när du hyr en byggnadsställning av oss.

För företag - Byggställningar för infrastruktur

Vi hyr även ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flera stora byggnationer i Göteborg. När ni som företag ska hyra byggnadsställningar är vi med er från början till slut och alla moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört enligt överenskommelse.

Vi samordnar arbetet i sin helhet och tar fram de bästa och mest kostnadseffektiva industriställningarna.
Välkommen att kontakta oss på Scaffolding Projects – vi hjälper privatpersoner och företag i Trollhättan att hyra en stabil, trygg och kostnadseffektiv byggnadsställning.

Vår personal och vårt kvalitetsarbete

Vi värnar om vår personal och har givetvis kollektivavtal. Schyssta villkor i byggbranschen är viktigt för oss.

För att säkerställa kvalitén på vår leverans arbetar vi ständigt med att fortbilda vår personal, det ger en trygghet för oss, vår personal och för dig som kund. Du är välkommen att läsa mer om vårt kvalitetsarbete här.