Byggnadsställningar Vänersborg


Vi har byggställningar till alla olika typer av projekt. Scaffolding Projects är ett företag med lång erfarenhet av att hyra ut olika typer av byggnadsställningar i Vänersborg.


Hos oss hittar du ett stort utbud av byggställningar för olika syften. Vi erbjuder ställningar i stål och byggnadsställningar i aluminium för uthyrning. Vi hyr även ut heltäckande väderskydd som skyddar byggprojektets ömtåliga ytor.

Vi har byggställningar för privatpersoner och företag

Vi hyr ut och bygger upp byggnadsställningar för både företagskunder och privatpersoner För din säkerhets skull och för din trygghet har vi ett starkt kvalitetstänk i alla delar av vår verksamhet.

Våra byggnadsställningar kommer från de etablerade varumärkena Layher och Alfix och är en garant för att du får just den ställning du behöver för ditt byggprojekt. Oavsett om det gäller fasadarbete, målning, renovering eller nyproduktion hittar du rätt ställning för ditt byggprojekt hos oss.

Anpassningsbara byggställningar i Vänersborg

Vi hjälper dig hitta rätt byggställning oavsett vilket behov du har. Våra flexibla lösningar har gjort att vi blivit en ledande uthyrare av byggställningar i Vänersborg och västra Sverige.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggnadsställning och lösning som dels passar ditt behov men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.

Byggställningar Vänersborg – lämpliga användningsområden:

  • Nybyggnationer av fastigheter
  • Fastighetskomplex
  • Stora industriarbeten
När det handlar om arbeten som utförs på riktigt höga höjder så använder vi oftast byggnadsställningar av stål. Vi hjälper till vid nybyggnationer av fastigheter, komplex och industriarbeten.

Oavsett vilka behov du har så drivs vi av att hitta rätt byggnadsställning som gör ditt byggnadsprojekt enklare att genomföra – till ett bra pris.

Ställningar Vänersborg – För privatpersoner

Ibland räcker det inte att enbart använda en stege. När villan eller radhuset ska målas om eller när taket ska repareras eller målas om kan det kännas mer än lovligt rangligt och otryggt att kliva upp på en stege. Vi kan erbjuda dig en byggnadsställning oavsett vad du behöver göra.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för såväl underhållningsarbeten som målerier och snickeriarbeten. Vi anpassar ställningen så att den passar för fasader eller tak för privata villor eller radhus.

Fördelaktigt att kunna flytta din ställning

Vid mindre privata jobb så som bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en byggnadsställning. Vid denna typ av arbete passar det oftast bra med en ställning i aluminium som är enklare att flytta än en stålvariant.

Vi kan skräddarsy en ställning efter dina behov och när du hyr av oss är du snabbt igång med ditt projekt. För hushållsnära tjänster kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget när du hyr en byggnadsställning.

Byggställningar för infrastruktur - För företag

Vi hyr ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flera stora byggnationer i Göteborg med omnejd. När vi utför ett projekt är vi med dig från början till slut och alla moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört enligt överenskommelse.

Vi samordnar projektet i sin helhet och tar fram de mest kostnadseffektiva industriställningarna.

Välkommen att kontakta oss på Scaffolding Projects – vi hjälper företag och privatpersoner i Vänersborg att hyra en stabil, trygg och kostnadseffektiv byggnadsställning.

Vår personal och vårt kvalitetsarbete

Vi värnar om vår personal och har givetvis kollektivavtal. Schyssta villkor i byggbranschen är viktigt för oss.

För att säkerställa kvalitén på vår leverans arbetar vi ständigt med att fortbilda vår personal, det ger en trygghet för oss, vår personal och för dig som kund. Du är välkommen att läsa mer om vårt kvalitetsarbete här.