Scaffolding Projects
Scaffolding Projects står för kvalitet och säkerhet

Byggnadsställningar till alla typer av projekt i Göteborg

Hos oss på Scaffolding Projects kan du hyra byggnadsställningar till alla typer av projekt i Göteborg. Vi hyr ut till såväl privatpersoner som företag.

Vi har ett brett utbud byggställningar för många olika syften. Hos oss hittar du ställningar för allroundbruk i stål och lättare byggnadsställningar i aluminium. Dessutom hyr vi ut heltäckande väderskydd som skyddar byggprojektets mera ömtåliga ytor samt material, så att du kan genomföra dina projekt oavsett väder och vind.

Scaffolding Projects byggnadsställningar Göteborg

Ställningar i stål

Hos oss på Scaffolding Projects hittar ni bland annat byggställningar för allroundbruk i stål. Detta är lösningen för dig som har höga krav på belastning och stabilitet. Denna byggställning passar utmärkt för er som har ställningsproblem som kräver mycket stabilitet och säkerhet.

Modulställningen i stål används mest i branschen då den kan användas till alla typer av arbeten som exempelvis fasadarbeten, takarbeten, fönsterbyte, murning etc.

Ställningar i aluminium

Våra ställningar i aluminium har en avsevärt lägre vikt. Dessa passar er som av olika skäl söker en byggställning med låg egenvikt. Denna ställning är bra vid byggnationer där underlaget är känsligt som exempelvis rullställning eller mässmontrar. Ska arbetsmaterialet bäras långa sträckor är detta ett bra alternativ för dig.

Även vid lättare arbeten såsom måleri är aluminium en väldigt bra lösning för både företag och privatpersoner. Den är snabb att få upp, kostnadseffektiv och ergonomisk.

Heltäckande väderskydd

Scaffolding Projects tillhandahåller väderskydd för alla sorters bygg och renoveringsprojekt. Oavsett projekt erbjuder vi ändamålsenligt väderskydd. Systemen vi har bygger på sektioner från Layher, de är flexibla och användbara vid många olika behov.

Oavsett om du söker flyttbara, heltäckande eller byggda för att täcka fasaden med presenning eller nät, erbjuder vi väderskydd som hjälper dig genomföra dina byggprojekt oavsett väder. I Sverige har vi växlande väder och det är inte lätt att arbeta effektivt när det blåser och regnar. Med ett väderskydd från oss skapar du ett bättre arbetsklimat för dig och/eller din personal. Du får skydd från nederbörd och vind, vilket skapar en bättre arbetsmiljö där möjligheterna för ett mer effektivt arbete ökar. Man kan hyra ett väderskydd som skyddar både fasad samt material.

Scaffolding Projects teamet
Scaffolding Projects byggställningar
byggställningar av Scaffolding Projects<br />
Ställningar för byggnationer
Scaffolding Projects personal
Klicka för offert

Ställningar i Göteborg – för privatpersoner

bland räcker det helt enkelt inte till med en stege. När villan eller radhuset ska målas om, taket ska repareras eller byta fönster, så kan det kännas mer än lovligt rangligt och otryggt att kliva upp på en stege. Vi kan erbjuda en byggnadsställning oavsett vad dina behov är.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för såväl underhållningsarbeten som målerier, tak och snickeriarbeten. Vi kan anpassa byggställningen i bredd så att den passar för fasader eller tak på privata villor eller radhus.

Vår personal och vårt kvalitetsarbete

Vi värnar om vår personal och har givetvis kollektivavtal. Schyssta villkor i byggbranschen är väldigt viktigt för oss.

För att säkerställa kvalitén på vår leverans arbetar vi ständigt med att fortbilda vår personal, det ger en trygghet för oss, vår personal och för dig som kund. Du är välkommen att läsa mer om vårt kvalitetsarbete här.

Fördelaktigt att kunna flytta din byggställning

Vid mindre privata bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en ställning. Därför passar det oftast bra med en ställning i aluminium, som är enklare att flytta än en stålvariant. Men i slutändan är det ändå lastklassen som avgör vilket material som fungerar bäst, det vill säga hur mycket tyngd ställningen ska klara av.

Vi kan skräddarsy en byggställning efter just dina behov och hyr du av oss är du snabbt igång med ditt projekt. För hushållsnära tjänster kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget när du hyr en ställning.

Byggställning för infrastruktur

Vi hyr även ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flertalet stora byggnationer i Göteborg med omnejd. När vi utför ett projekt är vi med dig från början till slut. Alla våra moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört enligt överenskommelse.

Vi samordnar projektet och arbetet i sin helhet och tar fram de bästa och mest kostnadseffektiva industriställningarna.

Välkommen att kontakta oss på Scaffolding Projects Göteborg – vi hjälper privatpersoner och företag att hyra en stabil, trygg och kostnadseffektiv byggnadsställning.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggställning och lösning som passar ditt projekt och din plånbok.

"När man har med detta företag att göra, kan man förvänta sig det allra bästa."

- Jonas Olsson
JO Måleri AB

Scaffolding Projects med kvalitet och säkerhet i fokus
Laget på Scaffolding Projects

Scaffolding Projects
Sweden AB

Helhetslösning inom ställningsbyggnation, byggnadsställningar och industriställningar samt väderskydd för byggbranschen, privatpersoner och industrin.