Scaffolding Projects
Scaffolding Projects står för kvalitet och säkerhet

Byggnadsställningar Kungsbacka

Vi har byggställningar till alla olika typer av projekt. Scaffolding Projects är ett företag med lång erfarenhet av att hyra ut olika typer av byggnadsställningar i Kungsbacka.

Vi har ett stort utbud byggställningar för olika syften och projekt. Vi erbjuder ställningar i stål och byggnadsställningar i aluminium för uthyrning. Vi tillhandahåller även uthyrning av väderskydd för skydda byggprojektets ömtåligare ytor och/eller material.

Vi har byggställningar i Kungsbacka för både privat och företag

Vi hyr ut och hjälper till att bygga upp ställningar för såväl privatpersoner som företagskunder. Med din säkerhet i tankarna och för din trygghet har vi ett starkt kvalitetstänk i varje del av vår verksamhet.

Våra byggnadsställningar kommer från de väl etablerade varumärkena som Alfix och Layher och garanterar att du får den ställning du behöver för ditt byggprojekt. Hos oss hittar du rätt ställning för alla dina byggprojekt. Vare sig det gäller renovering, nyproduktion, målning eller fasadarbete. Tack vare att våra system är uppbyggt i sektioner, gör det ställningen flexibel och användbar oavsett omgivande miljö och projekt.

ANPASSNINGSBARA OCH FLEXIBLA BYGGSTÄLLNINGAR I KUNGSBACKA

Oavsett dina behov, så hjälper vi dig att hitta en byggställning för dina behov. Våra flexibla lösningar samt starka kvalitets- och säkerhetstänk har som resultat gjort oss ledande i uthyrning av byggställningar.

Ställningarna kan användas överallt där det behövs utföras arbeten på högre höjd, har stora krav på säkerheten eller har ett behov av att kunna flytta runt byggställningarna.

kontakta oss så berättar vi mer

Av ett stort engagemang drivs vi för att hitta en byggnadsställning och lösning som passar dina behov för ditt projekt. Men som också bidrar till en god ekonomi för hela byggprojektet.

Scaffolding Projects teamet
Scaffolding Projects byggställningar
byggställningar av Scaffolding Projects<br />
Ställningar för byggnationer
Scaffolding Projects personal
Klicka för offert

Några lämpliga användningsområden för byggställningar:

  • Nybyggnationer av fastigheter
  • Fastighetskomplex renoveringar
  • Stora industriarbeten

Handlar det om projekt som utförs på riktigt höga höjder så använder vi oftast byggnadsställningar av stål och även om det är för riktigt stora arbeten. Vi hjälper till att ta fram säkra lösningar för projekt som exempelvis renovering av tak, fasadarbete, målning, plåtslageriarbeten – vi har ställningar för de flesta syften. Vi hjälper även till vid nybyggnationer av fastigheter, komplex och industriarbeten.

Oavsett vilka behov du har, så drivs vi av ett stort engagemang att hitta den byggnadsställning som gör ditt byggnadsprojekt enklare att genomföra och till ett bra pris.

Ställningar i Kungsbacka – för privatpersoner

Räcker inte stegen till? Ska du ska måla om villan eller radhuset, behövs taket repareras? Då kan en stege kännas otryggt och rangligt att kliva upp på. Välj då en stabilare och säkrare lösning av en ställning. Vi på Scaffolding Projects erbjuder dig trygga byggnadsställningar oavsett vad du behöver göra.

Vi har stor erfarenhet av att montera fasadställningar som lämpar sig för såväl målerier, snickeriarbeten samt diverse underhållsarbeten. Ställningen går att anpassa i bredd, så att den passar för både fasader eller tak på privata villor eller radhus.

fördelaktigt med flyttbar och flexibel ställning

Vid mindre privata bygg- och renoveringsprojekt är det ofta fördelaktigt att kunna flytta runt en byggställning. Då är det en fördel med en ställning i aluminium som är enklare att flytta, än en ställning i stål. Men i slutändan är det dock lastklassen som avgör vilket material som fungerar bäst, det vill säga hur mycket tyngd ställningen behöver klara av.

Vi skräddarsyr byggställningen efter dina behov, sen kan du med hjälp av oss snabbt vara igång med ditt projekt. För hushållsnära tjänster kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget när du hyr en byggnadsställning genom oss.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggställning och lösning som passar ditt projekt och din plånbok.

Byggställningar infrastruktur- för företag

Vi hyr även ut ställningar till stora infrastrukturprojekt och har varit delaktiga i flera stora byggnationer i olika områden i Göteborg. När du som företag behöver hyra byggställningar av oss, är vi med dig från början till slut. Alla moment utförs av våra välutbildade och erfarna montörer, som gör att du kan känna dig trygg i att allt blir utfört på ett korrekt sätt enligt överenskommelse.

Vi samordnar projektet i sin helhet och tar fram de mest kostnadseffektiva industriställningarna.

Ni är välkomna att kontakta oss på Scaffolding Projects för mer information via telefon eller e-post – Vi hjälper privatpersoner och företag med scaffolding Kungsbacka att hitta en stabil, trygg och kostnadseffektiv byggnadsställning.

Vår personal och vårt kvalitetsarbete

Vi värnar om vår personal och har givetvis kollektivavtal. Schyssta villkor i byggbranschen är viktigt för oss. För att säkerställa kvalitén på vår leverans arbetar vi ständigt med att fortbilda vår personal, det ger en trygghet för oss, vår personal och för dig som kund. Du är välkommen att läsa mer om vårt kvalitetsarbete här.

"När man har med detta företag att göra, kan man förvänta sig det allra bästa."

- Jonas Olsson
JO Måleri AB

Scaffolding Projects med kvalitet och säkerhet i fokus
Laget på Scaffolding Projects

Scaffolding Projects
Sweden AB

Helhetslösning inom ställningsbyggnation, byggnadsställningar och industriställningar samt väderskydd för byggbranschen, privatpersoner och industrin.