Hyr ställningar till stadens infrastrukturprojekt.

I Västsverige pågår flera stora infrastrukturprojekt där Göteborgsregionen är en av Sveriges mest expansiva regioner sett ur ett samhällsbyggnadsperspektiv. Vårt senaste infrastrukturprojekt genomförs på Älvsborgsbron där en 400 m lång hängställning monteras längs med och under bron för att kunna genomföra montering av ytterräcken.
 
Vi är med dig hela vägen från offert till slutbesiktning. Vi har stor kapacitet av ställning och våra montörer är välutbildade. Det gör att du kan vara trygg med att arbetet blir utfört enligt vad vi kommit överens om.

Att hyra ställning av oss

Vi håller alltid hög leveranssäkerhet och ser till att överlämna en välbyggd ställning i rätt tid till dig. Vår arbetsledare ser på plats till att leda arbetet som utförs av våra väl utbildade montörer som har genomfört vårt kvalitetsprogram. Vårt mål är att du som kund ska känns dig trygg när du hyr ställning av oss.

Ställningar är en mycket viktig del byggprojektet. Vi ser det som vår utmaning att lösa det så att du kan kan genomföra ditt byggprojekt med god ekonomi.

Utförda projekt

Älvsborgsbron

Ytterräcken på Älvsborgsbron i Göteborg, ett infrastrukturprojekt.
Hängställning i Göteborg